Дмитро Разумков: Розвиток парламентаризму є важливим для України

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
24 червня 2021, 18:02

Сьогодні важливо докладати максимум зусиль для розвитку українського парламентаризму. Про це сказав Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час фінального заходу Програми “РАДА: відповідальне, підзвітне, демократичне парламентське представництво”.

 

За словами Дмитра Разумкова, не менш важливими є питання, пов’язані з виконанням Верховною Радою своїх функцій. “Питання, пов’язані з діяльністю Парламенту, сьогодні більш ніж актуальні. Адже Верховна Рада України була, залишається і буде точкою стабільності, точкою, в якій треба шукати компроміс. Думаю, нам сьогодні, на щастя, вдається це робити, - ефективно працювати, відкладаючи політику, досягаючи тих успіхів, які є сьогодні”, - додав він. 

 Голова Верховної Ради висловив вдячність партнерам -  USAID, Фонду Східна Європа -  за співпрацю за різними напрямами упродовж багатьох років, а також подякував за матеріально-технічну та консультативну допомогу, надану українському Парламенту.

Дмитро Разумков відзначив, що багаторічна робота в рамках Програми USAID Рада завжди була ефективною, прозорою та відкритою. “Ми сьогодні багато говоримо про те, що влада повинна бути прозорою та відкритою. У стінах Верховної Ради ми для себе вибрали цей шлях і йдемо ним, незалежно від приналежності до тих чи інших політичних сил. Адже у нас єдина задача і мета - зробити Україну ефективною та  конкурентоспроможною за всіма напрямами. Зробити життя наших співгромадян щасливим. Впевнений, для цього готові працювати всі”, - підкреслив він.