Дмитро Разумков: І держава, і церкви та релігійні організації мають працювати над об’єднанням українського суспільства в нинішні бурхливі часи

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
24 червня 2021, 15:11

 

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков переконаний, що як держава, так і церкви та релігійні організації мають шукати точки об’єднання для українського суспільства. Про це він сказав під час урочистого засідання Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій з нагоди 25-річчя організації.

«Завдання і держави, і церкви полягає в тому, щоби знаходити спільне, об’єднувати зусилля та людей», – сказав Дмитро Разумков.

Голова Верховної Ради зазначив, що першочерговими викликами, які зараз стоять перед Україною, є війна та пандемія COVID-19. «Ми пройшли, вистояли. І сьогодні маємо продовжувати шукати точки, які будуть єднати суспільство», – зазначив він.

Дмитро Разумков також висловив сподівання на допомогу церков та релігійних організацій у цьому питанні.

«Є багато всього, що робить нас різними та може роз’єднувати. Але необхідно спільними зусиллями шукати ті компроміси, досягнення, об’єднуючі моменти, які допоможуть зробити так, щоб Україна розвивалася, процвітала і була взірцем порозуміння і руху вперед», – підкреслив Голова Парламенту.