Голова Верховної Ради до Дня Конституції нагородив військовослужбовців Національної гвардії України

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
23 червня 2021, 12:26

 

Напередодні Дня Конституції Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідав Головне управління Національної гвардії України. Він поспілкувався з військовослужбовцями та вручив нагороди особовому складу Нацгвардії. 

Голова Парламенту подякував військовим за службу та захист України. «Останні сім років є складними як для країни, так і для її громадян. Особливо вони важкі для тих, хто захищає нашу державу. Я розумію, наскільки важко вам було проходити через це все: втрачати своїх друзів, колег, підлеглих», – сказав Дмитро Разумков.

Голова Верховної Ради привітав військовослужбовців із прийдешнім святом – Днем Конституції та побажав їм гідно нести ім'я українського офіцера Національної гвардії України. «Щоб ви відчували і розуміли відповідальність, яка на вас лежить, і відчували повагу, яка є сьогодні до вас в суспільстві», – сказав Голова Парламенту. 

Він також побажав військовим здоров'я, сил  та наснаги. «Завжди перемагайте і в будь-якій ситуації рухайтеся вперед. Нехай кожна наступна сходинка буде вища, ніж попередня», – сказав Дмитро Разумков. 

Голова Верховної Ради та учасники заходу вшанували пам’ять гвардійців, які загинули біля будівлі Парламенту в серпні 2015 року. «Хлопці, які віддали життя в мирному Києві, на площі Конституції, захищали демократичні принципи та цінності нашої країни», – підкреслив Дмитро Разумков.