Вітання Першого заступника Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука з Днем медичного працівника!

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
20 червня 2021, 09:00

 

Медики — наші янголи-охоронці. Вони — ті, очі та щиру усмішку яких ми бачимо з першої миті життя. Вони — ті, хто стоять на сторожі впродовж усього нашого життя, щоразу дарують та бережуть наше здоров’я, рятують від найрізноманітніших хвороб. Вони — ті, хто заліковує душевні рани й болі, вселяючи в серця людей віру та надію. Вони — ті, хто самовіддано борються за наші життя й рятують їх. Вони — посередники між Богом і Людиною!

Мені Господь дарував велике щастя народитися і вирости в родині найкращих у світі батьків — лікарів. Я знаю, що таке дзвінки серед ночі з вимогою терміново з’явитися в операційну, бо доставили пацієнта зі складною травмою. Що таке медичні атласи, велика медична енциклопедія, постійні відпрацювання тактики операцій, недоспані ночі та виснажливі чергування. Але водночас я знаю, що таке приємна гордість дитини, коли твоїм батькам під час зустрічі говорять: «Дякую, лікарю, за те, що врятували життя!».

Бажаю вам, дорогі лікарі, щоб сторицею поверталися до вас добро, турбота й тепло, які ви щедро даруєте всім, хто потребує захисту, уваги, співчуття й допомоги. Низький уклін за вашу самовіддану працю. Нехай робота приносить лише радість і задоволення, вдячність колег і пацієнтів.

Надзвичайно ціную кожного з вас. І нехай завжди будуть сповненні здоров’ям ті, хто дарує його іншим!