Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відвідав Яворівський полігон

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
11 червня 2021, 13:29

 

Голова Парламенту Дмитро Разумков відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного. Він ознайомився з матеріально-технічною базою, умовами проходження служби та побутом.

За словами Голови Верховної Ради, Центр має необхідні умови для тренування та проведення різних військових навчань. “Сьогодні під час зустрічі з військовослужбовцями почув від них, що Центр дійсно має всі умови для навчань. Причому вони є унікальними не тільки для України, а і для багатьох інших держав”, - сказав він.

Дмитро Разумков подякував бійцям за службу та захист України. “Багато залежить і від командирів - вони несуть відповідальність за своїх підлеглих. Тому бажаю всім вам, щоб кількість тих, хто йде на бойове чергування, завжди відповідала тій кількості, яка повертається з них”, - підкреслив він.

Також Голова Парламенту вручив відзнаки Верховної Ради України представникам Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного.

 

Довідково: Основними завданнями діяльності Міжнародного центру миротворчості та безпеки є проведення колективної підготовки підрозділів Збройних Сил України за стандартами провідних країн світу, проведення підготовки інструкторів, проведення навчань зі штабами миротворчих контингентів та інше.