Дмитро Разумков: Велике значення для розвитку української промисловості мають економічні зв’язки між регіонами

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
10 червня 2021, 14:50

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час круглого столу “Промисловість як драйвер зростання економіки та створення робочих місць” обговорив з представниками бізнесу проблеми української промисловості та шляхи їх вирішення.

У заході взяли участь представники Федерації роботодавців України, бізнес-асоціацій та об'єднань великого бізнесу, Голова Комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха  та народні депутати України. 

“Сьогодні ситуація непроста, проте треба відзначити, що профільний комітет робить все залежне для того, щоб її змінити. Станом на зараз є законопроекти, ухвалені Верховною Радою України у першому читані, як от законопроект “Про індустріальні парки”, - зазначив Дмитро Разумков. 

Сторони обговорили перспективи та виклики, які зараз стоять перед українською промисловістю. Дмитро Разумков підкреслив важливість налагодження економічних зв'язків між регіонами України. “У нас має бути спільна робота. Не лише на рівні Верховної Ради, а й з органами місцевої влади. Ми готові зі свого боку працювати з Кабінетом Міністрів та розробляти необхідну законодавчу базу”,- відзначив він.