Дмитро Разумков: Найголовнішим для будь-якої держави є молоде покоління

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
01 червня 2021, 12:54

 

У День захисту дітей Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зустрівся із членами Обласної ради дітей Київщини. У заході також взяв участь голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак. Вони відповіли на запитання дітей та поспілкувалися з ними на різноманітні теми, зокрема, обговорили питання лідерства.

«Ти не можеш бути лідером без команди. Оскільки тоді ти не зможеш проявити себе і не буде тих, хто буде допомагати рухатися вперед. Лідерство – це інструмент. Важливо розуміти, навіщо ти це робиш і яких результатів можеш досягти», сказав Дмитро Разумков.

Сергій Бабак зі свого боку додав, що одним із головних елементів лідерства є саморозвиток. «Завдяки ньому ви зможете досягти успіху і зробити внесок у розвиток нашої країни. Наша задача як держави дати вам рівні і гідні можливості для саморозвитку», зауважив голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій.

Під час розмови Голова Парламенту підкреслив, що молоде покоління – найголовніше для будь-якої держави, оскільки є її майбутнім. «Ви є лідерами у своїх школах. Можливо, колись хтось з вас сидітиме в цій залі, на місці керівництва Парламенту. Проте це залежить від вас, від того, як ви будете працювати та прагнути досягти своєї мети», зазначив він.

Дмитро Разумков також додав, що кожен представник влади на своєму місці працює заради майбутнього дітей. «Мені дуже б хотілося, щоб ви це пам’ятали і залишалися тут, розбудовували нашу країну і не шукали долі в інших державах», підкреслив Голова Парламенту.

Наприкінці зустрічі Дмитро Разумков привітав дітей зі святом та побажав здійснення мрій, успіхів у навчанні та наснаги. «Насамперед хочу побажати здоров’я і вам, і вашим рідним та близьким, адже це найцінніше в житті», сказав Голова Верховної Ради України.