Дмитро Разумков: Допомога бізнесу, яку він надавав в боротьбі з коронавірусом, була критично важливою

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
18 травня 2021, 20:04

 

На початку пандемії коронавірусу бізнес допомагав державі протистояти загрозі COVID-19, і ця допомога була критично важливою. Про це сказав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час зустрічі з членами Спілки українських підприємців. 

“У перші тижні пандемії, коли було важко знайти ресурси, бізнес, від малого до великого, допомагав українським медикам, лікарням та країні протистояти COVID-19”, - сказав він.

Голова Верховної Ради також додав, що представники влади, місцевого самоврядування та бізнесу повинні об'єднувати зусилля, щоб протистояти сучасним викликам, та співпрацювати на партнерських засадах.

“Сьогодні самостійно ні бізнес, ні влада, не зможе впоратися з усіма перешкодами. Лише об’єднуючи зусилля, допомагаючи одне одному, ми зможемо досягти максимального результату”, - сказав Дмитро Разумков. 

Водночас Голова Парламенту відзначив, що будь-яка криза - це не тільки труднощі, а й можливості. “Для бізнесу, держави криза може мати два варіанти виходу: або падіння, або можливість зростання, пошуку нових шляхів та здобутків”, - зауважив він.

Наприкінці зустрічі Голова Верховної Ради привітав Спілку українських підприємців з п’ятиріччям. “Хочу побажати вам, щоб ви знаходили в собі сили та можливості завжди рухатися вперед”, - сказав Дмитро Разумков.