Олена Кондратюк та Малгожата Госєвська вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
23 квітня 2021, 21:52



 

Заступниця Голови Верховної Ради України Олени Кондратюк разом з Віце-маршалком Сейму Республіки Польща Малгожатою-Марією Госєвською вшанували пам'ять загиблих учасників Революції Гідності.

Віцеспікерки Парламентів України та Польщі, зокрема, поклали квіти до пам'ятного хреста на Алеї Героїв Небесної Сотні у Києві.

 

«Ми пам'ятаємо про Героїв Небесної Сотні завжди, бо пропустили через себе біль сімей, рідних та близьких загиблих на Майдані. Я щиро вдячна віцеспікерці Сейму Польщі за цю людську і європейську солідарність та співпереживання», - зазначила О. Кондратюк.

 Заступниця Голови Верховної Ради підкреслила, що Революція Гідності поєднала долі багатьох людей, і не лише в Україні, але й серед наших відданих друзів, надійних сусідів та союзників з інших країн.

«Нас об'єднує набагато більше, ніж посади. Нас поєднують спільні спогади про Майдан і Революцію Гідності. Разом з Малгожатою Госєвською ми не один день і ніч провели в Будинку профспілок як активні учасниці тих подій. Пані Малгожата згадує, як тоді мала польський стіл з медіа, а я координувала Інформаційний центр», - пригадала Олена Кондратюк.