Голова Верховної Ради ознайомився з діяльністю Луцького ремонтного заводу “Мотор”

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
21 квітня 2021, 16:27

 Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час робочої поїздки у Волинську область відвідав ДП “ЛРЗ “Мотор” Державного концерну Укроборонпром”.

Голова Парламенту ознайомився з процесом ремонту авіаційних двигунів та виготовленням деталей до них, а також оглянув виставку зразків деталей. Керівництво підприємства проінформувало про зростання виробництва та збільшення кількості контрактів у першому кварталі поточного року.

“Це хороша динаміка. Будемо сподіватися, що надалі буде так само”, - зазначив Дмитро Разумков. Він наголосив, що сьогодні в умовах загострення ситуації на сході нашої держави та на її кордонах важливо, щоб такі підприємства не збавляли обертів.

У заході також взяв учать генеральний директор Державного концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв.

 

Довідково: «Луцький ремонтний завод «Мотор» наразі є єдиним підприємством, яке забезпечує Повітряні Сили Збройних Сил України відремонтованими двигунами до бойових літаків СУ-24(М), СУ-27, МіГ-29, Іл-76 (агрегати). Підприємство також є центром технічного супроводження експлуатації авіаційних двигунів і проведення дослідних робіт з продовження ресурсних показників авіаційної техніки.