Дмитро Разумков відвідав “Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства”

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
21 квітня 2021, 13:38

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков ознайомився із особливостями роботи медичного закладу, який надає допомогу пацієнтам, починаючи з етапу прийняття пологів і завершуючи амбулаторним лікуванням.

 Дмитро Разумков відзначив, що  робота медичного закладу організована на високому рівні, зокрема, і завдяки професійності лікарів. У той же час він додав, що всі організаційні проблеми, які сьогодні є в лікарні, можуть бути вирішені, зокрема, і завдяки допомоги Верховної Ради.

 “Є технічні, організаційні питання у роботі закладу, про які ми вже говорили. Впевнений, що частину з них ми зможемо оперативно допомогти вирішити. Сьогодні виділяти кошти не так просто, бо у нас є пандемія, багато інших викликів, але для держави медицина є в пріоритеті. Особливо медицина для наших дітей, які є майбутнім кожної родини, кожної держави, тому, впевнений, будемо обов’язково це враховувати”, - зазначив Голова Верховної Ради.

 

Довідково: Комунальне підприємство «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради працює з липня 2019 року. 

 Основні завдання закладу полягають у забезпеченні високоспеціалізованою медичною допомогою 3-го рівня дитячого та жіночого населення регіону; організація перинатальних послуг; наближення різнопрофільної медичної допомоги до жителів сільських районів; пріоритетність надання медичної допомоги вагітним, новонародженим та дітям раннього віку та інші послуги.