Україна високо цінує сталу підтримку Грузії у боротьбі за територіальну цілісність, - Дмитро Разумков

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
19 квітня 2021, 14:37

 

Україна високо цінує сталу підтримку Грузії у боротьбі за територіальну цілісність. Про це сказав Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час телефонної розмови з Головою Парламенту Грузії Арчілом Талаквадзе.

Дмитро Разумков зазначив, що підтримка партнерів, зокрема, на міжнародних майданчиках, та санкційна політика щодо агресора допомагають Україні відстоювати територіальну цілісність. 

Голова українського Парламенту згадав події 8 серпня 2008 року, коли розпочалася війна в Грузії. “Ми знаємо, на що може піти Російська Федерація. Ми бачили ситуацію в Криму та на Донбасі”, - підкреслив Дмитро Разумков.

Він подякував Грузії за підтримку України впродовж років, особливо в умовах ескалації, яка нині спостерігається на сході нашої держави.

“Ви знаєте, що таке окуповані території, враховуючи ситуацію в Абхазії та Південній  Осетії. Дякую за підтримку, яку ми відчуваємо з боку Грузії. Разом із такими партнерами ми можемо відстояти незалежність”, - зазначив Голова українського Парламенту.