Руслан Стефанчук: Сподіваюся, що здобутки Національної академії правових наук України й надалі сприятимуть інноваційному розвитку української держави

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
29 березня 2021, 10:12

 

Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук узяв участь у чергових загальних зборах Національної академії правових наук України, що відбулися в Полтаві.

У рамках засідання Руслан Стефанчук проголосив вітальні слова від Президента України та Голови Верховної Ради України, а також обговорив із членами Академії найбільш нагальні питання законотворчості, участі Національної академії правових наук України у процесі реформування вітчизняної правової системи й законодавства.

«Національна академія правових наук України є флагманом розвитку правової науки в Україні, ініціатором здійснення теоретичних та прикладних досліджень у галузі держави і права. Сподіваюсь, що здобутки Академії й надалі сприятимуть інноваційному розвитку української держави та суспільства, забезпеченню законності та правопорядку, удосконаленню правової освіти в Україні», — зазначив Перший віцеспікер Парламенту України.

Під час зборів було обрано президента Національної академії правових наук України, яким повторно став академік Олександр Петришин.

Джерело: Секретаріат Першого заступника Голови Верховної Ради України