Парламент може зібратися на позачергове засідання для розгляду законопроектів щодо тарифних питань, - Дмитро Разумков

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
01 березня 2021, 12:03

Верховна Рада України може зібратися на позачергове пленарне засідання для розгляду низки законопроектів, пов’язаних з тарифною політикою, а також питаннями житлово-комунального господарства. Про це під час Погоджувальної ради заявив Голова Парламенту Дмитро Разумков.

«Питання, яке хвилює українців, пов’язане з житлово-комунальним сектором. У тому числі і тарифні проблеми, які також сьогодні бентежать людей. Знаю, що є законопроекти, які включені до порядку денного засідань тижня», - зазначив Голова Верховної Ради. Він додав, що є пропозиція декількох депутатських фракцій та груп щодо проведення позачергового засідання, пов’язаного з низкою законопроектів, які допомогли б врегулювати це питання у сфері ЖКГ.

Дмитро Разумков підкреслив, що серед основних питань, які стоять перед Верховною Радою, окрім сфери ЖКГ, є створення умов для боротьби з коронавірусом. «Сьогодні багато викликів стоять як перед Україною, так і перед усім світом, зокрема, і перед нашими громадянами. Тут всі повинні докладати максимум зусиль, щоб досягнути результатів», - сказав Голова Парламенту.

Ще одне важливе питання для Верховної Ради – економічне зростання в Україні. Лише маючи потужну економіку, яка базується на ключових галузях, ми можемо створити умови для розвитку. «Промисловість була однією з ефективних галузей в Україні, і я впевнений, ми повинні її відновлювати. Сьогодні провідні держави світу стоять на захисті своїх ключових інтересів, і наша держава має рухатися у цьому напрямі», - заявив Дмитро Разумков.