Дмитро Разумков вручив відзнаки Верховної Ради працівникам Управління державної охорони України

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
15 січня 2021, 12:22

 

Голова Парламенту Дмитро Разумков привітав працівників Управління державної охорони з професійним святом. Він нагородив військовослужбовців УДО відзнаками Верховної Ради за вагомий внесок у забезпечення охорони органів державної влади України і посадових осіб, зразкове виконання військового обов'язку та високий професіоналізм. 

Дмитро Разумков подякував працівникам Управління державної охорони за службу та підкреслив важливість їхньої роботи. “Ви повинні знати, що ми дійсно цінуємо вашу роботу. Від неї багато в чому залежить функціонування державних інституцій. Оскільки від того, як ви виконуєте свою роботу, дуже часто залежить те, як ми можемо робити свою”, - наголосив Голова Верховної Ради.

Він побажав військовослужбовцям здоров'я та наснаги. “Нехай у вашому житті буде побільше позитивних, теплих та світлих моментів, а служба буде вам в радість. Бажаю, аби, коли ви повертаєтесь додому, вас зустрічали рідні та близькі. Нехай у вашій оселі завжди буде тепло та світло”, - сказав Голова Верховної Ради.