Новорічне привітання Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
31 грудня 2020, 18:00

 

 Шановні друзі!

Вже зовсім скоро 2020 рік завершиться і піде в історію. Це був непростий рік. Для мене особисто, для кожного з вас, для країни в цілому. Рік, який дав можливість по-іншому подивитися на багато речей та цінностей, які раніше нам здавалися абсолютно простими та звичайними.

За всю нашу історію Україна і світ вперше зіштовхнулися з такою масштабною хворобою, яка кардинально змінила наше життя. Локдаун, соціальна дистанція, віддалений режим роботи – все це стало нашою новою реальністю.

На жаль, окрім діючого фронту на сході України, з’явився ще один фронт – фронт медичний. Я знаю, що кожен був долучений до боротьби на ньому в межах своїх можливостей. Хтось боровся за власне здоров’я і здоров’я своєї родини, хтось опікувався і продовжує опікуватися здоров'ям своїх пацієнтів. 

З одного боку, цей рік та пандемія роз’єднали нас. Ми іноді не мали змоги побачити своїх рідних та близьких, доторкнутися або обійняти їх. Ми не завжди могли заїхати в гості до батьків, щоб не наражати зайвий раз їх на небезпеку. Але страшніше за все нам було, коли хворіли наші діти.

Водночас він навчив допомагати та підтримувати одне одного. Спільно боротися з новими викликами. Переживати за здоров’я не лише своєї родини, але й цілої держави. А головне – разом ставати сильнішими та продовжувати рухатись вперед!

Хочу побажати у новому році кожній родині, кожній оселі, кожній людині в нашій державі затишку, добробуту, щастя, гармонії, успіхів, перемог та родинного тепла. Нехай кожен з вас, де б він зараз не був – за святковим столом чи на передовій, на самоізоляції чи на чергуванні в лікарні – відчує радість і віру в наступний рік. Нехай він буде щедрим на добрі новини і принесе нашій державі довгоочікуваний мир та спокій.

Цей рік, безперечно, показав світу, що здоров’я – це найцінніше, що ми можемо мати. Тому в 2021 році хочу побажати всім найголовнішого – міцного здоров’я!

Вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим!