Держава має підтримувати бізнес і створювати всі умови для інвесторів, особливо - в умовах пандемії та економічної кризи, - Дмитро Разумков

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
14 серпня 2020, 13:53



Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у Чернігові відвідав ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» та Чернігівську швейну фабрику «Елегант». Він оглянув виробничі цехи та ознайомився з роботою підприємств, їх матеріально-технічною базою.

«Сьогодні ми з керівництвом профільних комітетів поспілкувалися з бізнесом і почули проблемні питання, які хвилюють підприємців. Є низка ініціатив, як от законопроект щодо технопарків, що входять до сфери відповідальності Верховної Ради, і ми будемо зі свого боку намагатися оперативно такі питання розглядати та надавати бізнесу підтримку», - підкреслив Голова Парламенту.

Дмитро Разумков також зауважив, що безпосереднє спілкування з представниками бізнесу допомагає краще відчути його потреби та проблематику, визначити кроки, що допоможуть підприємствам не втрачати людей та розвиватися.

«Сьогодні в умовах пандемії та економічної кризи кожен починає боротися, в першу чергу, за національні інтереси. Через це зростає конкуренція на ринку, і влада має також враховувати це у своїй роботі й створювати умови, які допомагатимуть як іноземному інвестору, так і українському», - наголосив він.

Голова Верховної Ради зазначив, що для України інтереси власних громадян та підприємств стоять на першому місці.

 

Довідково:

ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» засноване австрійською компанією «PET Technologies Europe GmbH», керівництво якої має багатий багаторічний досвід в розробці та продажі видувного обладнання та прес-форм у всесвітньо відомих компаніях, а також у власних розробках, успішно реалізованих в проектах в країнах Західної та Східної Європи. Продукція підприємства експортується до 45 країн світу, включаючи Мексику, Канаду і США.

ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант» виробляє та реалізує швейні вироби: брюки, костюми, піджаки, куртки, пальта, напівпальта, сорочки чоловічі та хлопчачі; костюми жіночі, пальта, блузки, сорочки, брюки та бриджі, спідниці, сукні, жакети та блейзери. Продукція експортується до Франції, Швеції, Англії, Італії, Польщі та Німеччини.