На засіданні Тимчасової спеціальної комісії з питань захисту прав інвесторів ухвалено рішення щодо подальшого реагування на звернення представників бізнесу

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
03 серпня 2020, 17:30

 

3 серпня 2020 року відбулося третє засідання Тимчасової спеціальної комісії з питань захисту прав інвесторів. Народні депутати України ухвалили рішення стосовно звернень представників підприємств, які були заслухані на попередньому засіданні 22 липня. Зокрема, питання компаній Arricano Real Estate Plc (ТРЦ SkyMall), ТОВ «Суднобудівний завод «Океан» і ТОВ Компанія «Український будівельник» (Миколаївський суднобудівний завод «Океан») та ТОВ «Нові Енергозберігаючі технології» (Братський маслопресовий завод, Миколаївська область).

Також під час засідання до розгляду ТСК прийнято скаргу ТОВ «Ашан Гіпермаркет Україна».

«Ми створили ТСК з питань захисту прав інвесторів, у тому числі й для того, аби захищати бізнес від неправомірного втручання з боку державних органів. Наше завдання як Спецкомісії - відновити справедливість та допомогти бізнесу розвиватися, створювати нові робочі місця та відповідально сплачувати податки», - зазначила Голова ТСК Галина Янченко.

Народні депутати заслухали звернення представників ТОВ Підприємства з іноземними інвестиціями «Еконія» (виробник дитячого харчування «Малятко») та інформацію від представників правоохоронних органів. Рішення щодо цієї ситуації члени ТСК ухвалять на наступному засіданні.