Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков розпочав дводенну робочу поїздку до Луганської, Донецької та Харківської областей

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
29 липня 2020, 09:00


29 липня Голова Парламенту відвідає Донецьку область, де огляне військову частину у місті Часів Яр та КПВВ «Майорське» і поспілкується з представниками місцевих адміністрацій, командуванням ООС, військовослужбовцями та прикордонниками.

Цього ж дня у Луганській області Дмитро Разумков ознайомиться з роботою 59-го військового мобільного госпіталю та поспілкується з особовим складом аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного Управління ДСНС України в Луганській області. Він також відвідає село Смолянинове, яке постраждало внаслідок лісових пожеж, Кудряшівську загальноосвітню школу та Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп».

Програмою поїздки передбачено спілкування із засобами масової інформації.

Завтра, 30 липня, Голова Верховної Ради продовжить робочу поїздку у Харківській області. Дмитро Разумков ознайомиться з роботою підприємств «ХАРТРОН» та «ФЕД», відвідає державні підприємства «Харківський завод спеціальних машин» та «Чугуївський авіаційний ремонтний завод», а також Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого.