29 та 30 липня Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков здійснить робочу поїздку до Луганської, Донецької та Харківської областей

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
28 липня 2020, 14:56

 

    Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у Донецькій області відвідає військову частину у місті Часів Яр та КПВВ «Майорське», де поспілкується з представниками місцевих адміністрацій, командуванням ООС, військовослужбовцями та прикордонниками.

    У Луганській області Голова Парламенту ознайомиться з роботою 59-го військового мобільного госпіталю та поспілкується з особовим складом аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного Управління ДСНС України в Луганській області. Він також відвідає село Смолянинове, яке постраждало внаслідок лісових пожеж, Кудряшівську загальноосвітню школу та Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп».

У Харківській області Дмитро Разумков ознайомиться з роботою підприємств «ХАРТРОН» та «ФЕД» і відвідає державні підприємства «Харківський завод спеціальних машин» та «Чугуївський авіаційний ремонтний завод». Окрім того, Голова Парламенту відвідає Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого і візьме участь у круглому столі щодо інтеграції виробництва та науки заради стійкого розвитку економіки.

Також програмою поїздки передбачено спілкування із засобами масової інформації.