Дмитро Разумков підписав Розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання відразу після завершення позачергового пленарного засідання 13 липня 2020 р.

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
13 липня 2020, 14:41


У зв’язку з вимогою Президента України (лист №104210 від 13 липня 2020 року) про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України:
1. Скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання 13 липня 2020 року відразу після завершення позачергового пленарного засідання Верховної Ради України, скликаного відповідно до розпорядження Голови Верховної Ради України від 10 липня 2020 року № 239, на якому розглянути проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху (реєстр. № 2695).
2. Керівнику Апарату Верховної Ради України В.ШТУЧНОМУ забезпечити підготовку і проведення цього позачергового пленарного засідання Верховної Ради України та поінформувати народних депутатів України про питання, розгляд якого заплановано на ньому.

Голова Верховної Ради
            України                                              Д.РАЗУМКОВ