Голова Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Квон Кі Чангом

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
13 лютого 2020, 12:00

Голова Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко прийняв з візитом ввічливості Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Корея в Україні Квон Кі Чанга.

У ході зустрічі сторони обговорили питання розвитку двостороннього політичного діалогу та міжпарламентського співробітництва, у тому числі обміну візитами на рівні голів парламентів та відповідних депутатських груп.

Під час зустрічі були порушені питання активізації торговельно-економічного співробітництва та взаємних інвестицій, зокрема в сфері енергетики та машинобудування, а також важливості обміну досвідом у реалізації реформ.

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Квон Кі Чанг наголосив на незмінній підтримці незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Голова Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко інформував співрозмовника про хід реалізації реформ в Україні, зокрема у питанні захисту іноземних інвестицій.