До складу міжфракційного депутатського об’єднання «Цінності. Гідність. Родина» долучилися майже 300 народних депутатів

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
20 січня 2020, 11:55

У Верховній Раді України дев’ятого скликання створено міжфракційне депутатське об’єднання «Цінності. Гідність. Родина». Членами міжфракційного депутатського об’єднання стали майже 300 народних депутатів України.

Під час установчого засідання МФО співголовами об’єднання було обрано народних депутатів: Святослава Юраша (фракцій «Слуга народу»), Олега Волошина (фракція «Опозиційна платформа – за життя»), Сергія Таруту (фракція «Батьківщина»), Михайла Бондара (фракція «Європейська солідарність»), Ірину Констанкевич (депутатська група «За майбутнє»), Олександра Ковальова (депутатська група «Довіра»), Оксану Савчук (позафракційнa). Керівником Офісу з організації діяльності об’єднання визначено Олександра Васюка.

Метою міжфракційного депутатського об’єднання є захист вічних цінностей українського суспільства і протидія спробам знищити фундаментальне природне право в ім’я політичної моди; підготовка та прийняття законів, які сприятимуть зміцненню родинних цінностей, принципів гідного суспільства та вихованню на основі сімейних цінностей дітей та молоді; а також популяризація та донесення широкого спектру світової консервативної думки до української інтелектуальної спільноти.

Основними напрямами роботи об’єднання визначено регулярне спілкування з національними та закордонними релігійними лідерами і соціальними активістами; продовження традиції організації Національного молитовного сніданку в Україні; захист інституту сім’ї та шлюбу як основи суспільства; робота офісу, який працюватиме над моніторингом та напрацюванням законопроектів в контексті консервативних цінностей тощо.