Програма USAID РАДА оголошує конкурс для народних депутатів на реалізацію ініціатив у рамках проекту «Твіннінг округів. Кращі практики країн Східної Європи та Балтії»

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
14 січня 2020, 19:35

 До участі у конкурсі запрошуються народні депутати України, обрані в мажоритарних округах, разом з представниками своїх команд.

Мета конкурсу: підтримати ініціативи народних депутатів України та їхніх команд, спрямовані на професійне зростання та досягнення ефективніших результатів діяльності з реалізації представницької функції, роботи в окрузі та комунікації з виборцями шляхом обміну та ознайомлення з позитивним досвідом такої роботи парламентарів однієї з країн Східної Європи та Балтії.

Твіннінгова програма має слугувати налагодженню постійної комунікації між командами членів парламентів, з подальшим можливим залучення до таких комунікацій інших цільових груп (місцеве самоврядування, вчителі, бізнес тощо).

Останній строк подання заявок на участь у конкурсі - 10 лютого 2020 року.

З детальною інформацією про конкурс можна ознайомитись за посиланням https://bit.ly/2td5jVt.

*** Програма USAID "РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво" виконується Фондом Східна Європа і реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).