Держава буде робити все, щоб нинішні ліцеїсти ніколи не бачили війни на власні очі, - Дмитро Разумков

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
20 листопада 2019, 18:49


Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у рамках регіональної поїздки до міста Запоріжжя відвідав обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник», де ознайомився з роботою закладу і поспілкувався з викладачами та ліцеїстами.

«На вас сьогодні дуже гарна парадно-вихідна форма. Я вам бажаю завжди носити тільки таку форму, навчатися тонкощам війни лише в навчальних класах і ніколи не бачити її на власні очі. Держава - Президент, депутатський корпус і Кабінет Міністрів - робитиме все, щоб ви могли навчатися, розвиватися, отримувати нові знання і новий досвід, але щоб цей досвід ніколи не був воєнним», - запевнив він ліцеїстів.

Голова Парламенту також звернув увагу учнів на гарні приклади, які є у їхньому оточенні: серед офіцерського та  педагогічного складу, батьків та інших ліцеїстів. «Знаю, що двоє ваших випускників є Героями України, один із них, на жаль, посмертно. Переконаний, що ви будете гідними послідовниками їхніх справ», - зазначив Дмитро Разумков.