Голова Комітету з питань антикорупційної політики Анастасія Красносільська зустрілася з оглядовою місією з метою формування нового етапу програми "Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні" 2020-2025 EUACI (II фаза)

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
15 листопада 2019, 10:00

14 листопада відбулася друга зустріч голови Комітету з питань антикорупційної політики Анастасії Красносільської з оглядовою місією з метою формування нового етапу програми "Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні" 2020-2025 EUACI (II фаза).

У зустрічі взяли участь голова Комітету Анастасія Красносільська, керівник секретаріату Комітету Юрій Сорочик, керівник місії, керуючий директор і старший консультант компанії Tana Copenhagen (Данія) Ерік Брайльд, старший консультант компанії Tana Copenhagen Андерс Краг Бінген та співробітник з політичних питань політичної секції Представництва ЄС в Україні з данської сторони Йеспер Тофтлунд.



Під час зустрічі Сторони обговорили проект документу, що визначатиме основні положення майбутньої співпраці в рамках нового етапу програми "Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні" 2020-2025 EUACI (II фаза).

*** Перша зустріч голови Комітету з питань антикорупційної політики Анастасії Красносільської з оглядовою місією з метою формування нового етапу програми "Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні" 2020-2025 EUACI (II фаза) відбулась 12 вересня 2019 року за ініціативи МЗС Данії. Під час зустрічі були обговорені компоненти співпраці. Сторони наголосили на необхідності продовження та посилення співпраці Комітету в рамках "Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні" EUACI.