Огляд головних тем «Голосу України» від 11 липня

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
11 липня 2019, 09:36

Сьогодні у «Голосі України»:

Необхідно забезпечити гідні та комфортні умови перетину лінії розмежування

Усім, хто боровся за волю України, - пройти парадом у День Незалежності

11 липня відбудеться вирішальне голосування

Роз'яснення ЦВК щодо дотримання Закону України «Про вибори народних депутатів України»

Примарне майбутнє Укрпошти: хто доставлятиме пенсії нинішнього року і надалі?

 

Необхідно забезпечити гідні та комфортні умови перетину лінії розмежування

Мешканці Донецької області, які проживають на тимчасово окупованих територіях, - це громадяни України. І необхідно забезпечити гідні та комфортні умови перетину лінії розмежування. На цьому наголосив новопризначений голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко під час його першої робочої поїздки областю.

Він ознайомився зі станом справ на об'єктах інфраструктури при-фронтового Бахмутського району, зокрема з процесом реконструкції Обласного лікарсько- фізкультурного диспансеру та стадіону "Авангард". А в районі лінії розмежування він перевірив перебіг капітальних робіт на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Майорське". (читайте у «Голосі України» на 1, 15 стор. >>> article/319217)

Усім, хто боровся за волю України, - пройти парадом у День Незалежності

Ранкове засідання 10 липня

Відкривши ранкове пленарне засідання, Голова Верховної Ради Андрій Парубій акцентував увагу на заяві Президента про скасування військового параду на День Незалежності України.

"Прикро вражений таким рішенням. Але чи буде парад - не їм вирішувати. Для патріотів України День Незалежності - головне свято! Адже за самостійність і державність віддавали своє життя багато поколінь українців. Тисячі наших сучасників, кращих доньок і синів України, загинули за незалежність у новітній війні з імперською Росією, яка триває вже п'ятий рік", - наголосив він. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/319207)

11 липня відбудеться вирішальне голосування

Парламентарії розглянули 4150 правок із 4568 до порівняльної таблиці проекту Виборчого кодексу.

Вечірнє засідання 9 липня

Народні депутати продовжили розгляд правок до проекту Виборчого кодексу з 4031-ї правки. Доповідав секретар Комітету з питань правової політики та правосуддя Руслан Сидорович (фракція «Самопоміч»). (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/319208)

Роз'яснення ЦВК щодо дотримання Закону України «Про вибори народних депутатів України»

РОЗ’ЯСНЕННЯ Центральної виборчої комісії щодо заборони надання виборцям, закладам, установам, організаціям, а також виборчим комісіям та їх членам товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки розміру мінімальної заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей (непрямого підкупу) під час проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року (читайте у «Голосі України» на 1 стор. >>> article/319220).

Примарне майбутнє Укрпошти: хто доставлятиме пенсії нинішнього року і надалі?

Проблеми одного з найпопулярніших операторів поштового зв'язку тісно пов'язані з викликами, які постали перед країною. Зрозуміло, що одномоментного вирішення бути не може. Однак чекати до нескінченності теж неприпустимо. Це без перебільшення стосується мільйонів людей, які чекають на задоволення соціальних потреб. Зокрема, пенсіонерів.

Про сьогодення Укрпошти "Голос України" попросив розповісти її генерального директора Ігоря Смілянського (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/319234)

 

Повний випуск «Голосу України» від 11.07.2019 на сайті http://www.golos.com.ua