Голова Верховної Ради України Андрій Парубій висловив співчуття у зв’язку з трагічною смертю народного депутата України Дмитра Тимчука

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
19 червня 2019, 15:30

   Голова Верховної Ради України Андрій Парубій висловив співчуття родині та близьким народного депутата України Дмитра Тимчука у зв’язку з його трагічною смертю.

У співчутті йдеться: «З глибоким сумом дізнався про трагічну смерть народного депутата України восьмого скликання, члена депутатської фракції «Народний фронт», члена Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони ТИМЧУКА Дмитра Борисовича.

Ми знали Дмитра як великого українського патріота, підполковника запасу, координатора групи «Інформаційний спротив», яка з 2014 року зробила дуже багато для висвітлення правди про російську агресію проти України. Від імені Верховної Ради України висловлюю щирі співчуття родині, близьким і всім друзям Дмитра Борисовича.

Надзвичайна громадянська активність Дмитра Тимчука, його невтомна та наполеглива діяльність в ім’я Батьківщини залишаться прикладом для усіх нас.

Вічна пам’ять і вічна слава!»

Андрій ПАРУБІЙ