Голова Верховної Ради України Андрій Парубій зазначив, що президентські вибори відбулися на найвищому європейському рівні (відео)

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
22 квітня 2019, 11:28

 
Голова Верховної Ради Андрій Парубій на початку Погоджувальної ради депутатських фракцій (депутатських груп) у понеділок привітав Володимира Олександровича Зеленського з фактичною перемогою на президентських виборах. А.Парубій також подякував Президенту України Петру Порошенку за те, що вибори відбулися на європейському рівні – без порушень, демократично, прозоро, спокійно і безпечно; за те що нині діючий Президент «продемонстрував найвищий рівень політичної культури», зокрема і під час промови по завершенню другого туру виборів. «Я вважаю, що це велика ознака України як великої європейської держави», - сказав він і подякував П.Порошенку за всі етапи співпраці, висловивши сподівання на подальшу спільну роботу над важливими законопроектами, які стоять на порядку денному.

За словами Голови Парламенту, дані екзит-полів свідчать, що новообраним Президентом України буде Володимир Зеленський. «Я поважаю волю громадян України. Хочу привітати Володимира Олександровича з обранням на посаду Президента і побажати йому твердості на тому шляху, яким йде Українська держава, на тому шляху, який був визначений Верховною Радою України з розвитку Української держави», - сказав він.