Голова Комітету у закордонних справах Ганна Гопко провела зустріч зі студентами і викладачами Національного університету "Острозька академія"

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
16 квітня 2019, 16:33

 
16 квітня Голова Комітету у закордонних справах Ганна Гопко зустрілася зі студентами і викладачами Національного університету "Острозька академія". Ганна Гопко вручила ректорові університету Ігорю Пасічнику вітальний адрес з нагоди 25-річчя закладу від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Зустріч відбулася в рамках Програми USAID РАДА, метою якої є сприяння становленню підзвітного, відповідального і демократичного представницького органу – Парламенту України. Одним із напрямків діяльності Програми протягом 2019-2020 років є надання допомоги Верховній Раді України у створенні дослідницької служби за найкращими світовими стандартами.

Ганна Гопко закликала молодь постійно і наполегливо вчитися. "За п'ять років у Комітеті, який я очолюю, стажування пройшли більше двохсот студентів. Я цим дуже пишаюся, адже молодь відчула, що таке парламентська дипломатія на практиці", - зауважила Голова Комітету у закордонних справах.

Ганна Гопко відповіла на численні запитання від активних молодих людей, що стосувалися захисту довкілля та інформаційного простору нашої країни, формування зовнішньої політики та порад з особистісного становлення. "Не змарнуйте історичний шанс! Ставайте національною елітою! Час України настав!", - наголосила Ганна Гопко.