Вітання Голови Верховної Ради України Андрія Парубія з Різдвом Христовим

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
06 січня 2019, 16:00

 

Дорогі українці!

 

Христос народився!

Щиро вітаю з прийдешнім Різдвом Христовим!

 

        Це свято завжди пов'язане з родинним теплом і затишком. У Святвечір - вечір напередодні Різдва, традиційно українці збираються в родинному колі за вечерею, щоб відзначити одне з найсвітліших і улюблених свят.

        Насамперед сьогодні хочу надіслати щирі вітання і слова підтримки нашим воїнам, які далеко від родинного затишку, на передовій, на Донбасі ризикують своїм життям, аби ми мали мир і спокій. Аби всі українці у мирних містах мали змогу святкувати і радіти народженню Спасителя.

        Щиро дякую нашим мужнім українським воїнам - чоловікам і жінкам - за те, що міцно тримають щит вільної Європи супроти російського агресора.

        Різдво - це також і свято єднання. На Різдво Україна остаточно отримає свою Єдину Помісну Православну Церкву. Для нас - українців - Томос про Автокефалію - це ще один історичний акт утвердження Української Незалежності. Дуже символічно, що ця історична для України і всього світового Православ'я подія відбулася на Різдво.

        Бажаю всім українцям Божого Благословення, миру, перемог і тільки хороших новин у новому році!

        Нехай цього різдвяного дня у кожну українську домівку завітає вертеп колядників з головною новиною: Христос народився! Славімо його!

 

        Боже, бережи Україну!