Андрій Парубій: Верховна Рада цього дня розглядатиме питання щодо безпеки і оборони, які одночасно шанують і пам'ять наших героїв, які боролись за Українську державу, і які необхідні сьогодні на передовій

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
06 грудня 2018, 10:29

 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, відкриваючи ранкове засідання Парламенту, привітав військовиків з Днем Збройних Сил України.

«Героїзм українських воїнів у війні на Донбасі зламав плани російського агресора. І зараз, у ці хвилини, наше військо мужньо тримає щит Європи на сході України проти російської навали. Глибока подяка та шана нашим лицарям, які вміло, відважно та жертовно захищають наші суверенні кордони та мирне життя українців!», - сказав А.Парубій.

Глава Парламенту також зазначив, що «у цей символічний день розглядатиметься підготовлений блок питань щодо безпеки і оборони, - питання, які одночасно шанують і пам'ять наших героїв, які боролись за Українську державу, і законопроекти з питань безпеки, які необхідні сьогодні на передовій, зокрема, це проект закону про протимінну діяльність в Україні».

Голова Верховної Ради висловив сподівання на плідну та ефективну роботу народних депутатів, аби «законодавчою діяльністю Парламент допоміг нашим воїнам на передовій в обороні нашої держави та в обороні всього вільного світу».