Огляд головних тем «Голосу України» від 23 жовтня

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
23 жовтня 2018, 09:22

 

Сьогодні у «Голосі України»:

- Практика ухвалення бюджету «під ялинку» пішла в минуле

- Вселенський Патріарх зустрівся з дітьми загиблих на Донбасі бійців

- У Торонто відкрили меморіал жертвам Голодомору


 Практика ухвалення бюджету «під ялинку» пішла в минуле

Український Парламент працює злагоджено і ухвалює відповідальні рішення серйозної ваги. На цьому наголосив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій в інтерв’ю телеканалу «Рада». Він нагадав, що серед важливих рішень у роботі парламенту цієї осені — оновлення ЦВК, понад 20 ухвалених рішень, серед яких — закон про мову, питання, яке півтора року дискутувалося в парламенті. (читайте у «Голосі України» на 2 стр. >>> article/309022)


Вселенський Патріарх зустрівся з дітьми загиблих на Донбасі бійців

Вселенський Патріарх Варфоломій у неділю в Стамбулі зустрівся з українськими дітьми, батьки яких загинули на Донбасі. Про це у Твіттері повідомив генеральний консул України у Стамбулі Олександр Гаман. «Вселенський Патріарх Варфоломій зустрівся з українськими дітьми, батьки яких загинули на Донбасі, захищаючи нашу землю. По-батьківськи тепла та приємна зустріч. І, звичайно, кожна дитина отримала від Його Всесвятості подарунок», — написав дипломат. Олександр Гаман також опублікував відео, на якому видно Патріарха Варфоломія в оточенні українських дітей. (читайте у «Голосі України» на 1 стр. >>> article/309034)


У Торонто відкрили меморіал жертвам Голодомору

У канадському місті Торонто минулими вихідними відкрили меморіал жертвам Голодомору в Україні 1932-1933 років. Розмістили його на території Виставкової площі, неподалік від аеропорту Торонто та набережної озера Онтаріо. До офіційної церемонії долучилося кілька сотень осіб, зокрема мер Торонто Джон Торі, міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд та перший віце-прем’єр-міністр — Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. (читайте у «Голосі України» на 5 стр. >>> article/309004)

 

Повний випуск «Голосу України» від 23.10.2018 на сайті http://www.golos.com.ua