Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради розглянув низку питань порядку денного, у тому числі законопроект щодо ґендерно-правової експертизи

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
23 травня 2018, 17:13

  
Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України на засіданні 23 травня розглянув низку питань порядку денного.

Зокрема було розглянуто заяву народного депутата України М.Побочіх про обрання його членом Комітету з питань запобігання і протидії корупції.

Також члени Комітету розглянули проект Постанови Верховної Ради України «Про створення депутатської робочої групи з питань вивчення обґрунтованості  витрачання НАК «Нафтогаз України» коштів, сплачених споживачами природного газу», внесений народним депутатом України С.Капліним, № 8352.

Під час засідання відбулося обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ґендерно-правової експертизи», № 8315 від 15.05.2018.

Окрім того, було розглянуто звернення народного депутата України Г.Логвинського щодо надання роз’яснення Комітету про застосування окремих положень Закону України «Про статус народного депутата України» щодо прав та обов’язків народних депутатів України, пов’язаних з виконанням депутатських повноважень.

За наслідками розгляду питань Комітет прийняв рішення та ухвалив відповідні висновки.