Громадська організація «Серця Кіборгів» презентувала календар «Погляд майбутнього». Учасниками проекту стали 12 дітей із родин загиблих воїнів АТО

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
13 березня 2018, 15:09

 

У заході взяли участь Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, народний депутат України Ірина Луценко та легендарний кіборг, голова ГО «Серця Кіборгів» Анатолій Свирид.

На чотирьох презентаційних банерах розміщена інформація про дітей, які взяли участь у проекті «Погляд майбутнього» та їх загиблих батьків.

Організатори сподіваються, що кошти від продажу календаря будуть направлені на літній відпочинок та оздоровлення дітей.

Довідково: Громадська організація «Серця Кіборгів» була заснована у 2015 році. Організація офіційно опікується 360 дітьми дошкільного та шкільного віку з усієї території України. Батьки цих дітей учасники АТО.

За інформацією ГО «Серця Кіборгів», у 2016 році було оздоровлено 196 дітей та 54 дорослих, а у 2017 році оздоровлено 380 дітей та дорослих не лише в Україні, але й за її межами. Організовуються екскурсії, майстер-класи, зустрічі в школах та ліцеях, тематичні свята, відвідування театрів, кінотеатрів, участь в футбольних матчах, в турнірах з рукопашного бою та багато інших заходів.

Виставка працюватиме протягом пленарного тижня з 13 до 16 березня 2018 року.

Вхід за картками акредитації.