У Парламенті запроваджено пілотний проект електронної акредитації

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
31 січня 2017, 17:15

 


 

Шановні працівники засобів масової інформації!

Звертаємо вашу увагу на запроваджений на офіційному сайті Верховної Ради України пілотний проект електронної акредитації.

Починаючи з шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання, ви зможете акредитовуватись на разові події, натиснувши кнопку «АКРЕДИТАЦІЯ» на верхній стрічці офіційного сайту http://www.rada.gov.ua/ та заповнивши відповідні розділи форми.

Наголошуємо, що постійна картка акредитації дійсна до закінчення терміну скликання парламенту і є перепусткою на усі публічні заходи Верховної Ради України, якщо це зазначено в анонсі події.

У разі відсутності постійної акредитації при заповнені форми оберіть подію, на яку потрібно акредитуватись.

Для представників ЗМІ без постійної картки акредитації у розділ «Додаткова інформація» потрібно вставити посилання на ресурс, де містяться скан-копії наступних документів: інформація про ЗМІ, заявка від ЗМІ, паспортні дані журналіста (перша, друга сторінка), Прес-карта. Таким ресурсом може бути Google.doc, Fex.net чи інший. Ці дані можна також надіслати електронною поштою працівникам прес-служби.

Просимо вказувати назву ЗМІ із зазначенням категорії (газета, інтернет-видання, ТБ, радіо тощо).

Акредитація на Погоджувальну раду, яка відбудеться 6 лютого об 11-00 за адресою: Вул.Грушевського, 5, конференц-зала, стане першим кроком електронної акредитації.

Прохання акредитуватись на Погоджувальну раду за електронною формою до 15-00 03.02.2017. У разі виникнення проблем - за телефонами Прес-служби, вказаними на сайті.