Голова Верховної Ради Андрій Парубій окреслив коло питань, які будуть розглянуті нинішнього пленарного тижня

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
14 листопада 2016, 11:40

Зокрема, у вівторок першим до розгляду планується блок законопроектів щодо фінансів та банківської діяльності. Далі плануються питання правоохоронної діяльності. "Минулого тижня ми не встигли пройти усі законопроекти з цих блоків, - нагадав Голова Парламенту. - Водночас, більшість з цих питань підготовлені, і у вівторок будуть винесені на розгляд парламенту".

У середу будуть традиційно винесені питання ратифікації, "поміж них є багато дуже важливих питань, зокрема, стосовно енергетики і стосовно нашого звернення до ЄС щодо прискорення надання Україні безвізового режиму". "Переконаний, що і представники влади, і експертного середовища, і громадськості повинні сконцентрувати усі зусилля, аби Україна могла отримати безвізовий режим найближчим часом", - підкреслив він і додав, що "Верховна Рада повинна також сказати з цього приводу своє слово".

За словами Керівника Парламенту, на четвер заплановано розгляд питань інфраструктури, які готували і міністерства в тому числі, розгляд питань бюджету, зокрема про внесення змін до Податкового кодексу. "Без цього не можна буде вийти на наступні рішення",- підсумував він.

На наступний пленарний тиждень запропоновано питання аграрної політики, захист прав внутрішньо переміщених осіб та розгляд бюджету.