Голова Верховної Ради України А.Парубій вручив відзнаки Верховної Ради України журналістам, які працюють у зоні проведення Антитерористичної операції

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
07 червня 2016, 15:22

 

Голова Верховної Ради України А.Парубій у вівторок вручив відзнаки Верховної Ради України журналістам, які працюють у зоні проведення Антитерористичної операції, - за вагомий особистий внесок у розбудову вітчизняного інформаційного простору, об’єктивність і неупередженість при висвітленні подій громадсько-політичного та соціально-економічного життя держави, патріотизм і мужність, проявлені при виконанні службового обов’язку, та з нагоди Дня журналіста.  

«Перебуваючи в зоні бойових дій, я був вражений тією відвагою, яку демонстрували журналісти: вони доносили людям правду про те, як героїчно наші хлопці захищають нашу Батьківщину », - наголосив А.Парубій. Він нагадав, що з початку бойових дій у зоні АТО загинули дев’ять журналістів, з них п’ятеро - на передовій.  «Журналісти були на передовій і гідно відповідали на виклики, які поставила війна», - сказав А.Парубій. Він підкреслив, що «інформаційна складова боротьби з агресором є не менш важливою за мілітарну».

Андрій Парубій подякував журналістам за звитяжну працю та за їхній вклад у перемогу.