Голова Комітету у закордонних справах Ганна Гопко провела зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Нової Зеландії в Україні за сумісництвом Венді Хінтон

Інформаційне управління
21 квітня 2016, 15:13

 

Під час зустрічі 20 квітня голова Комітету коротко поінформувала Посла про хід реформ в Україні, зростаюче економічне співробітництво України з країнами Європейського Союзу, реалізацію Угоди між Україною і ЄС про асоціацію тощо. На прохання Посла окремо було надано інформацію про ситуацію на сході України.

Зазначивши, що, виходячи перш за все із географічних умов, доля торгівлі з ЄС займає невелике місце у структурі зовнішньоекономічних відносин Нової Зеландії, В.Хінтон погодилася з думкою Г.Гопко стосовно необхідності збереження тенденції подальшого розширення українсько-європейського економічного співробітництва.

Новозеландський Посол із задоволенням прийняла пропозицію народного депутата Д.Силантьєва, голови депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків із Новою Зеландією, який приєднався до зустрічі,  щодо проведення найближчим часом зустрічі із членами групи.