Голова Постійної делегації Верховної Ради України у ПА ОБСЄ Артур Герасимов в м.Улан-Батор провів зустріч з Головою групи з міжпарламентських зв`язків між Монголією та Україною Великого Державного Хуралу Монголії Г.Батхуу

Інформаційне управління
17 вересня 2015, 10:15

16 вересня у рамках роботи осінньої сесії ПА ОБСЄ в м.Улан-Батор, за сприяння Посольства України в КНР, відбулася зустріч Голови Постійної делегації Верховної Ради України у ПА ОБСЄ А.Герасимова з Головою групи з міжпарламентських зв`язків між Монголією та Україною Великого Державного Хуралу  Монголії Г.Батхуу

З української сторони у зустрічі також взяли участь народні депутати Верховної Ради України І.Попов, С.Висоцький, Постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні І.Прокопчук та дипломати Посольства України в КНР та Монголії (за сумісництвом).

У дружній атмосфері сторони обговорили питання стану та перспектив розвитку міжпарламентських звязків між двома державами, пріоритетні напрями та шляхи активізації співробітництва в економічній сфері, зокрема, в енергетичній, авіаційній та сільськогосподарській галузях.

Українська сторона поінформувала про внутрішньополітичну ситуацію в Україні. У свою чергу, монгольська сторона висловила підтримку територіальної цілісності України та вирішення конфлікту на Сході нашої держави мирним шляхом.

На завершення зустрічі А.Герасимов запросив Г.Батхуу здійснити візит в Україну по лінії міжпарламентських зв`язків найближчим часом.