Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у м.Дніпропетровськ провів нараду з проблем розвитку територіальних громад

19 грудня 2003, 13:23

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у п'ятницю у м. Дніпропетровськ провів пленарне засідання наради-семінару за участю Голови Верховної Ради Автономної Республіки Крим, голів обласних, Севастопольської міської рад, Київського міського голови на тему: "Організація роботи рад з вивчення і розв'язання ключових проблем розвитку територіальних громад".

Учасники наради-семінару також обговорили питання щодо удосконалення взаємодії між парламентом та органами місцевого самоврядування в контексті здійснення політичної реформи та переходу до парламентсько-президентської республіки і проблему формування місцевих бюджетів.

У своїх виступах голови обласних рад та міських відзначали важливість постійного плідного діалогу для створення більш ефективного механізму співпраці різних гілок і рівнів влади.

В.Литвин також відвідав Дніпровський машинобудівний завод, де ознайомився з виробництвом побутової електротехніки, електролічильників, телефонних цифрових АТС.