Голова Комітету з питань інтеграції України до ЄС переконана, що світ має визнати росію фашистською державою і зробити все, щоб цей фашизм перемогти. Про це Іванна Климпуш-Цинцадзе сказала у новому відео (https://www.youtube.com/channel/UCaKK83hMWxm2jrXEhBZ41UA) на YouTube каналі «Євросапієнс». «Кожен день приносить нам чорні звістки про страшні звірства росіян. Винахідливість російської жорстокості жахає: вони катують із насолодою, смакуючи свою безкарність і демонструючи усьому світу справжню хижу натуру. У цій війні настав нарешті час визнати очевидне. Росія – це фашистська держава. Ігнорування цього неспростовного факту не дає реального усвідомлення масштабу загрози», — сказала вона.

Людство, на думку голови Комітету з питань інтеграції України до ЄС, проспало становлення фашизму в найбільшій країні світу з ядерною зброєю: «У підручниках історії в майбутньому, якщо воно таки буде, напишуть про те, як десятиліттями уряди вільного світу ховали голову в пісок, не помічаючи реальність. Вірю, що окремий ганебний абзац присвятять багатьом шукачам нацистів в Україні, мирителям нас із катами, захисникам Північного потоку-2 і багатьом іншим друзям кремля. Для нащадків це, мабуть, буде настільки ж незбагненно, як для нас зараз умиротворення Гітлера в 30-х і робота відомих світових брендів тоді на Вермахт». Іванна Климпуш-Цинцадзе наголосила, що російські злочини планета бачить у режимі онлайн. Заплющувати очі більше не можна: «Страшно уявити, яким шляхом пішла б історія, якби нацизм не було знищено. Із рашизмом має статись те саме. Що раніше суспільства та уряди прийдуть до цього, то меншою буде ціна миру в новому світі без росії».

Іванна Климпуш-Цинцадзе наголосила, що кожен день ігнорування фашистського єства російської федерації розв’язує руки всім ворогам свободи: «Зухвалість Китаю ставить планету під загрозу війни апокаліптичних масштабів. Сербські друзі москви вмикають сирени в Косово – пригадайте почерк, росіяни робили те саме в Донецьку перед вторгненням. Дуже стрімко рамки можливого розсунулися настільки, що лідер Угорщини (члена ЄС і НАТО!) Орбан відкрито говорить про чистоту нації».

Голова Комітету закликала визнати те, що фашизм повернувся у Європу і просто зараз атакує її ззовні і зсередини: «Масові вбивства, концтабори, депортації – історія повторилася. Як і 1939-го, коли українці Карпатської України першими на континенті дали бій союзнику Гітлеру, угорському диктатору Горті, – так і тепер ми перші заступили дорогу злу. Це страшна реальність, у яку не хочеться вірити, але без її розуміння неможливо дати адекватну відсіч убивцям».

Іванна Климпуш-Цинцадзе переконана, що лише повна перемога над фашизмом є єдиним можливим шляхом існування демократичного світу. «Інші варіанти закінчення війни несумісні з нашим життям і життям західної цивілізації. Вони так чи інакше будуть продовженням або замороженням атаки на Україну і вільний світ. Тому росія має бути розгромлена», — сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе.
Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Ми разом - проти російської агресії”

27 березня 2024 12:27
26 березня 2024 14:11
26 березня 2024 11:54
22 березня 2024 18:01
22 березня 2024 13:21
21 березня 2024 20:15
21 березня 2024 14:49
21 березня 2024 14:36
21 березня 2024 14:19
21 березня 2024 14:13