150 днів Україна, як єдиний злагоджений механізм мужньо протистоїть повномасштабному вторгненню російської армії. Це жахлива віна, яка по своєму цинізму немає собі рівних у світовій історії. Це злочин проти людства, це геноцид українського народу - заявлений вголос російським диктатором путіним. російська армія демонструє своє справжнє обличчя перед усім світом.

росія продовжує посилювати ракетні обстріли населених пунктів, з кожним днем зростає кількість цивільних жертв, у тому числі дітей. Дані шокуючі, понад п’ять тисяч загиблих, з них 353 дитини, понад вісім тисяч поранених, з яких 679 дітей.

Своїми злочинними діями росія несе загрозу не лише Україні, а ставить під загрозу безпеку в усій Європі та світі.

Біда не лише об’єднує, а й зміцнює наше єднання  і прагнення знищити ворога і вигнати з нашої держави.

Завдяки підтримці міжнародних партнерів ми щоденно здійснюємо потужну відсіч агресору.

Небайдужі світові лідери стоять опліч, виявляючи свою відданість українському народу. В опублікованій на офіційній веб-сторінці Державного департаменту США 22 липня 2022 року заяві для преси, Державний Секретар США Ентоні Блінкен наголосив: «Адміністрація Байдена-Гарріс оголосила про нову військову допомогу США Україні».

 «Народ України надихає світ, захищаючи свою країну та свободу перед обличчям жорстокої та неспровокованої агресії росії. Сполучені Штати продовжують підтримувати разом із союзниками та партнерами з понад 50 країн надання життєво важливої безпекової допомоги, щоб підтримати оборону України, її суверенітету та територіальну цілісність від агресії росії.

Сьогодні, відповідно до повноважень, делегованих Президентом, я погоджую наше шістнадцяте виділення зброї та обладнання із запасів Міністерства оборони США для самооборони України з серпня 2021 року на суму до 175 мільйонів доларів. Сьогоднішнє оголошення включає більше ХАЙМАРС та іншу зброю, яку українці так ефективно використовують на полі бою, щоб захищати свою країну. Це виділення в поєднанні з додатковими 95 мільйонами доларів США, про які було оголошено окремо сьогодні в рамках Ініціативи допомоги безпеці в Україні Міністерства оборони, призведе до того, що загальна військова допомога США Україні з початку роботи адміністрації Байден - Гарріс становитиме приблизно 8,2 мільярди доларів США.

Наша відданість народу України не похитнеться. Ми єдині з Україною».

Вдячний усім лідерам країн світу за надану допомогу Україні. Однак, для повної перемоги нам потрібно високоточне та важке озброєння і боєприпаси до нього, а головне - протиповітряна оборона, яка допоможе врятувати життя людей і уникнути  руйнувань міст і селищ. На сьогодні, Україна ще потребує від західних партнерів постачання потужної зброї. Якнайшвидше вирішення цього питання зупинить російську орду, і продемонструє обороноздатність не лише для України, а й усього світу.

Зокрема, щира подяка та низький уклін нашим Героям, нашим захисникам! Ви є найціннішим скарбом української нації. Мужні, незламні та готові битися до останнього за свою Батьківщину!

І ми маємо зробити все, щоб воїни повернулися до своїх рідних. Українці по справжньому згуртовані. Ми всі разом створюємо нашу Перемогу і не заспокоїмося, допоки не витіснимо з нашої землі загарбників. Перемога за нами!

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Ми разом - проти російської агресії”

18 квітня 2024 19:00
17 квітня 2024 20:15
16 квітня 2024 19:30
15 квітня 2024 17:55
12 квітня 2024 18:50
11 квітня 2024 13:15
11 квітня 2024 13:07
11 квітня 2024 12:57
11 квітня 2024 09:45
27 березня 2024 12:27