Триває 131 доба героїчного спротиву України російській федерації, яка розв’язала жорстоку та несправедливу війну з нашою державою.

Через цинічне та навмисне застосування російськими військовими зброї з широкою зоною ураження, включаючи обстріли з важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню, а також ракетних та авіаударів по цивільних об’єктах в Україні, за даними Управління Верховного комісара ООН з прав людини, загинуло 4 677 цивільних осіб, і ще 5 829 мирних жителів отримали поранення. За даними ювенальної прокуратури України з часу війни загинуло 345 дітей та 644 - було поранено.

Усі ці дані не остаточні, оскільки триває робота із встановлення загиблих та поранених в місцях ведення активних бойових дій та на територіях, з яких було відбито армію окупанта українськими військами.

рф прагне знищити не лише український народ але й промисловий потенціал та інфраструктуру України. Однак завдаючи втрат нашій державі росія тим самим шкодить собі. Санкції США, Канади, Австралії і країн Європейського Союзу, добровільний вихід численних міжнародних компаній з ринку країни-агресора завдають руйнівних наслідків економіці росії та покликані зменшити її можливості фінансувати війну.

За даними проекту KSE Institute «Самосанкції», з часу російського вторгнення в Україну 1 092 компанії згорнули операції на ринку росії, ще 464 компанії скоротили поточні операції та призупинили нові інвестиції, проте 672 компанії продовжують діяльність у росії.

Процес санкціонування країни-агресора не має зупинятися, до того часу поки російські війська знаходяться на території України. На фоні надуманої величі країна-агресор має відчути наслідки своїх дій через світову ізоляцію, в тому числі цифрову та технологічну блокаду. Цьому процесу сприяє вихід 107 світових ІТ компанії з ринку рф.

       Проте, деякі відомі компанії в цій галузі й надалі залишаються на ринку та не планують виходити або скорочувати свою діяльність. До таких, зокрема, належать ізраїльська компанія Check Point Software - працює в сфері IT-безпеки та розробляє програмні і апаратні системи, включаючи міжмережеві екрани і засоби організації віртуальних приватних мереж; німецька компанія AnyDesk Software - розробник програмного забезпечення для віддаленого робочого столу; американська компанія Cadence - виробник обчислювального програмного забезпечення; Generix Group - французька компанія з розробки хмарних рішень для управління та оптимізації ланцюга постачання; американська інтернет-технологічна компанія Match Group, яка володіє та управляє найбільшим глобальним портфоліо популярних онлайн-сервісів знайомств; японська компанія Yokogawa - лідер в галузі розробки та впровадження рішень промислової автоматизації та виробництва обладнання для випробувань та вимірювань.

Звертаюсь до компаній, які залишилися на ринку рф, не будьте співучасниками злочинів країни-агресора! Долучайтесь до цифрової та технологічної блокади!

Країна, що зазіхає на майбутнє інших держав, не має власного майбутнього.

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Ми разом - проти російської агресії”

27 березня 2024 12:27
26 березня 2024 14:11
26 березня 2024 11:54
22 березня 2024 18:01
22 березня 2024 13:21
21 березня 2024 20:15
21 березня 2024 14:49
21 березня 2024 14:36
21 березня 2024 14:19
21 березня 2024 14:13