72 дні російської агресії проти українського народу увійшли у світову історію як небачені у двадцять першому столітті руйнування цивільної інфраструктури, соціальних об’єктів, нафтобаз,  продовольчих складів, водопроводів, знищення мирного населення, вбивства та  катування мирного населення, численні випадки ґвалтування жінок і дітей. В останні дні рашистські ракети нищать залізничну інфраструктуру України, завдано удар по залізничному мосту у Дніпрі, тобто країна-агресор робить все, щоб ускладнити життя громадянам на контрольованій державою частині території України, позбавити їх можливості пересуватися країною, залишити їх без продовольства, світла, води.

Кожного дня отримуємо сумні звістки про нові дитячі трагедії. Станом на 6 травня 2022 року за даними Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з початку вторгнення російської федерації в Україні загинуло 223 дитини та постраждало 408 дітей.

Вчора, внаслідок обстрілу рашистами Екопарку у місті Харкові загинув 15-річний підліток, якій допомагав батькам у годуванні та евакуації тварин. 

Унаслідок обстрілу російськими окупантами села Великий Кут на Миколаївщині отримала поранення 9-річна дівчинка.

Під час фіксації кримінальних правопорушень, скоєних армією рф на Київщині в селі Шибине виявлено тіло 10-річної дівчинки, яка загинула від осколкових поранень через потрапляння в будинок ворожого снаряду.

У результаті обстрілів рашистів поранено 11-річну дитину з Лозівського району Харківської області.

Проте, треба розуміти, що багато інформації приходить із запізненням, особливо із зони бойових дій та окупованих територій, тому з’ясувати справжню кількість жертв державні органи зможуть лише після Перемоги.

І весь цей час рф отримує надприбутки під продажу нафти та газу, попит та ціна на які зростають через війну. Складається парадоксальна і навіть цинічна ситуація – завдяки російській агресії збільшується ринкова ціна на паливо, тобто держава агресор отримує вигоду від нападу на Україну.

Тоді виникає просте і логічне питання: який сенс від введених санкцій, якщо більшість держав світу продовжує надавати рашистам фінансові ресурси для війни проти українського народу. Більш того, деякими членами Євросоюзу свідомо гальмується затвердження шостого пакету санкцій Євросоюзу, який, зокрема, передбачає відмову від російської нафти.

Ми багато чуємо про економічні збитки через запровадження санкцій, проте всім фаховим експертам зрозуміло, що, якщо агресора не зупинять в Україні, наслідки для світу, у тому числі і економічні збитки, можуть бути катастрофічними. Нацистську Німеччину було дуже легко зупинити, коли вона захоплювала Рур, анексувала Австрію та Судети. Час було втрачено, і це призвело до десятків мільйонів жертв.  Тому всім державам необхідно робити правильні висновки з минулого і негайно запроваджувати ефективні санкції.

 

НІ - ВБИВСТВУ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ!

НІ - РОСІЙСЬКІЙ АГРЕСІЇ!

ТАК – ВІДМОВІ ВІД РОСІЙСЬКИХ ЕНЕРГОРЕСУРСІВ!

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Ми разом - проти російської агресії”

26 квітня 2024 16:27
26 квітня 2024 10:40
25 квітня 2024 16:21
25 квітня 2024 16:15
25 квітня 2024 16:09
24 квітня 2024 21:14
24 квітня 2024 17:00
24 квітня 2024 15:24
24 квітня 2024 15:21
24 квітня 2024 15:17