24 лютого 2022 року рф розпочала повномасштабне вторгнення в Україну масовано обстрілюючи та знищуючи об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних та крилатих ракет.

Херсон - це Україна! Але вже впродовж двох місяців Херсон живе під окупацією рф. Окупаційні російські адміністрації заявляють про намір створення так званої «Херсонської народної республіки», здійснюють тиск на фермерські господарства, блокують роботу лісників щодо гасіння пожеж, створюючи штучну гуманітарну катастрофу задля можливості торгівлі з окупованим рф українським Кримом, погрожують розправою українським активістам та пригнічують свободу слова.

Для рф цей регіон стратегічно важливий, адже це дає можливість сухопутного проходу до Криму та Північнокримського каналу для забезпечення окупованого півострова водою.

Херсонці вражають своєю відвагою. Під прицілами автоматів російських військових, з ризиком для власного життя, чинять опір виходячи на мирні акції протестів проти псевдореферендуму та російської окупації.

Необхідно зупинити агресора, щоб Український народ не гинув у цій підступній та нахабній війні розпочатій рф та продовжувати посилювати санкції на керівництво рф та політиків, які підтримують дії президента рф, кровопролитна війна в Україні - це відповідальність не лише путіна, а й всіх тих, хто підтримує зухвалий курс росії.

Велика вдячність усім нашим партнерам за той санкційний тиск, який вже відбувається стосовно рф. Посилення та впровадження нових санкцій щодо країни-агресора не є примхою України, а є життєвою необхідністю, оскільки зруйнована економіка росії унеможливить ведення війни і вбивства мирного населення України.

Щоб економічно послабити агресора потрібно запроваджувати додаткові санкції проти рф у рамках виконання рішення про імплементацію п'ятого пакету санкцій ЄС, зокрема:

- санкції щодо товарів, включаючи заборону на імпорт деревини та вугілля, а також товарів, які є важливими джерелами доходу для росії (наприклад, цемент, морепродукти, ікра);

- заборона на експорт товарів, які можуть допомогти зміцнити промислові потужності росії (наприклад, промислових роботів або компонентів хімічної продукції).

Окрім цього, необхідно посилити заходи із впровадження ембарго на російську нафту з повним припиненням переробки російської нафти, оскільки рф щодня отримує багатомільярдні доходи від продажу нафти. російська нафта сповнена української крові!

Не зволікайте! Будьте рішучими! Ваші рішення не менш важливі ніж зброя для перемоги над агресором!

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Ми разом - проти російської агресії”

26 квітня 2024 16:27
26 квітня 2024 10:40
25 квітня 2024 16:21
25 квітня 2024 16:15
25 квітня 2024 16:09
24 квітня 2024 21:14
24 квітня 2024 17:00
24 квітня 2024 15:24
24 квітня 2024 15:21
24 квітня 2024 15:17