Триваюча вже 67 днів війна російської федерації проти українського народу відмічається не лише запеклими боями та небаченими у двадцять першому столітті бомбардуванням жилих будинків, вбивствами мирних громадян, навіть дітей. Водночас, на економічному фронті спостерігається суперечлива картина - з одного боку проти рф запроваджені найбільші у світовій історії економічні санкції, з другого боку - держава-окупант продовжує отримати надприбутки за рахунок захмарних цін на газ та нафту. Тому рашисти мають фінансові ресурси продовжувати війну та вбивати українських громадян, вбивати українських дітей. Майже кожен день приносить страшні звістки про дитячі смерті, а скільки дітей загинуло на окупованій території чи у зоні бойових дій неможливо навіть уявити.

Станом на 1 травня 2022 року за даними Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з початку вторгнення російської федерації в Україні загинуло 219 дітей та постраждало 404 дитини.

28 квітня внаслідок обстрілу ворожими військами села Циркуни на Харківщині отримала поранення 10-річна дівчинка.

Через обстріл міста Запоріжжя отримала поранення дитина.

Під час фіксації воєнних злочинів, скоєних в населених пунктах на Чернігівщині, стало відомо, що на автодорозі біля села Красне на міні підірвався автомобіль, внаслідок  чого загинули діти 2 та 14 років. Також з’ясовано, що під час артилерійського обстрілу окупантами Романівського мосту в місті Ірпінь отримав контузію 10-річний хлопчик.

У місті Харків внаслідок артилерійського обстрілу отримав поранення 9-річний хлопчик.

29 квітня стало відомо, що під російським обстрілом у місті Маріуполі на Донеччині разом з матір’ю загинула 14-річна спортсменка, яка входила до складу кандидатів збірної України з важкої атлетики.

Вчора у місті Добропілля на Донеччині внаслідок застосування окупантами крилатих ракет фугасної проникаючої дії отримали поранення троє дівчаток 5, 6 та 7 років.

Внаслідок обстрілу збройними силами рф селища Велика Новосілка та села Времівка Волноваського району на Донеччині зазнав тілесних ушкоджень 15-річний хлопець.

Також з міста Сіверська Бахмутського району на Донеччині до лікарні доставлено пораненим 14-річного підлітка.

Через артилерійський обстріл ворогом села Любимівка Бериславського району на Херсонщині отримала поранення 12-річна дівчинка.

І весь цей час майже всі країни світу купують російську нафту і газ, не помічаючи на нафті плями дитячої крові, не відчуваючи у газі кривавих запахів. Більш того, значна частина танкерів, яку використовують рашисти, орендована у інших держав, і у разі розірвання відповідних  договорів оренди обсяг поставленої росіянами нафти різко впаде.

Комітет з питань молоді і спорту закликає держави «великої сімки», членів Євросоюзу, всі держави світу ухвалити посилений пакет санкцій проти російської федерації, відмовитися від купівлі російських енергоресурсів, розірвати з відповідними підприємствами рф договори оренди танкерів. Необхідно зрозуміти, що зараз вирішується не лише доля України та її громадян, а взагалі  майбутнє світу.

Безперечно, багатьох лякають можливі збитки через економічні санкції, проте, якщо не зупинити агресора зараз, він може піти далі, і тоді третя світова війна може стати не страшилкою, а реальністю. Неможливо повторяти помилки політики «умиротворення» 30-х років минулого століття, ціна цього буде дуже велика!

 

НІ - ВБИВСТВУ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ!

НІ - РОСІЙСЬКІЙ АГРЕСІЇ!

ТАК – ВІДМОВІ ВІД РОСІЙСЬКИХ ЕНЕРГОРЕСУРСІВ!

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Ми разом - проти російської агресії”

26 квітня 2024 16:27
26 квітня 2024 10:40
25 квітня 2024 16:21
25 квітня 2024 16:15
25 квітня 2024 16:09
24 квітня 2024 21:14
24 квітня 2024 17:00
24 квітня 2024 15:24
24 квітня 2024 15:21
24 квітня 2024 15:17