З 24 лютого 2022 року росія не лише здійснила вторгнення та розгорнула повномасштабну війну на території України, росія здійснює жорстокий терор проти Українського народу.

російські окупанти здійснюють ракетні удари по Львову та Києву, обстрілюють з артилерії та ракетних систем залпового вогню Миколаїв, з градів та ствольної артилерії населені пункти Криворізького району Дніпропетровської області. Обстріли Львову та інших міст на заході України показують, що жодна частина країни не застрахована від нападу російських окупантів. Харків постійно зазнає від агресора невибіркових обстрілів, що призводить до подальшого загибелі мирних жителів, у томі числі і дітей та руйнування інфраструктури міста.

 Це яскраві свідчення жорстокості, терору і знищення народу України.

Наразі російські окупанти намагаються продовжувати наступ та штурмові дії на сході України для встановлення контролю над Донецькою і Луганською областями. Значна частина російських окупантів сконцентрована для цього наступу. Бойові дії вже посилилися, росіяни намагаються прорвати українські позиції. 

Ризик військової агресії з боку рф зберігається по всій території України. Є серйозна загроза з півночі. На північному напрямку в бойовій готовності знаходяться і білоруські війська.

Україна готується до будь-яких сценаріїв. Окупанти можуть застосувати будь-які сценарії, у тому числі атаки з моря та ескалації на Одещині.

Якщо Україна не отримає всю необхідну зброю якнайшвидше, це означатиме, що більше мирних громадян буде вбито, буде скоєно більше звірств і більше українських сіл та міст будуть зруйновані внаслідок російського наступу.

Країни-партнери не повинні зволікати, а сприяти забезпеченню України необхідною зброєю. Україна потребує зброї зараз!

Щиро вдячний за підтримку США щодо додаткового пакету оборонної підтримки України на 800 мільйонів доларів, а також Великій Британії, Норвегії, Нідерландам.

Збройні сили України потребують сучасної зброї для ефективної оборони України, зокрема, винищувачі, гвинтокрили, системи ППО, сучасні зенітні ракетні системи, протиракетні комплекси, артилерійські системи, реактивні системи залпового вогню, протитанкові ракетні комплекси, протикорабельні ракети, танки, бронетранспортери, снаряди та боєприпаси для стрілецької зброї.

Наразі Збройні сили України боронять не тільки Україну, а й кордони Європи від агресора.

Будьте рішучими і допоможіть зупинити війну, яку розпочала рф проти України. Єдиний спосіб швидко закінчити війну - озброїти Україну.

Україна буде боротись! Будьте пліч-о-пліч з нами у боротьбі з агресором за незалежність України і мир у світі!

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Ми разом - проти російської агресії”

17 травня 2024 14:15
16 травня 2024 20:05
09 травня 2024 18:10
09 травня 2024 18:07
09 травня 2024 18:04
09 травня 2024 18:01
09 травня 2024 17:58
09 травня 2024 17:55
09 травня 2024 17:53
09 травня 2024 17:51