У ці непрості часи, коли Україна стикається з жахами російського вторгнення, ми залишаємося сильною країною! Складні часи, безсумнівно, виводять нас із зони комфорту, але водночас створюють можливості в новому світовому порядку.

Український народ мужньо борониться, залишаючись на передовій у цій боротьбі за майбутнє своїх дітей і світу. Нам вдалося зберегти макроекономічну стабільність. Було перебудовано логістику для продовження здійснення торгівлі. Економіка перейшла на «воєнні рейки». За сприяння Уряду в межах України релоковано понад 700 підприємств.

Ми закликаємо вас розглянути Україну як платформу для майбутнього розвитку вашого бізнесу та просимо знову відкрити свій бізнес в Україні. Повернення вашої компанії сприятиме нашій перемозі. Ми боремося не лише на полі бою, також ми боремося економічно за наше процвітання. Повторне відкриття кожної компанії створить нові робочі місця, які так потрібні для повернення людей.

Восени минулого року, після семи місяців війни, знову відкрився в Україні McDonald's, а влітку Mondelez відновив виробництво картопляних чіпсів на околицях Києва. Цього року Mondelez відновив свій завод у Тростянці, що на сході України, який зазнав «значної шкоди» під час окупації. Тож міжнародний бізнес повертається і вірить в Україну.

Запевняємо, що Уряд разом із Верховною Радою України створять нові можливості для інвесторів для забезпечення довгострокового добробуту наших громадян. Верховенство права закріплено законодавчо. Ми отримаємо інвестиційні гарантії як від G7, так і від Європейського Союзу. Ми реформуємо нашу податкову систему та створюємо законодавчу базу для безпечного та прозорого ведення бізнесу.

Україна також пропонує величезні людські і природні ресурси та робить значний внесок у світову економіку, зокрема ми маємо добре освічену, англомовну робочу силу.

Ми забезпечуємо структурний пакет фінансування, що включає:

• страхування воєнних ризиків з боку таких установ, як Багатостороннє агентство з гарантування інвестицій (MIGA) та Фінансова корпорація розвитку (DFC), що покриває до 90% потенційних збитків;

• пряме довгострокове та доступне кредитування від міжнародних фінансових організацій, таких як МФК, ЄБРР або ЄІБ, за підтримки пільгового капіталу;

• покриття Експортно-кредитним агентством (ЕКА) кредитного ризику наприклад, кредитна програма британського агентства з фінансування експорту (UK Export Finance).

Ми маємо здійснити «великий ривок уперед» у післявоєнній економіці України і сподіваємося зробити це в партнерстві з вами та іншими однодумцями з бізнес-спільноти.

Не гайте часу та інвестуйте в Україну зараз!

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Новини комітетів”

28 квітня 2024 14:53
27 квітня 2024 17:48
27 квітня 2024 10:12
26 квітня 2024 19:15
26 квітня 2024 18:52
26 квітня 2024 17:09
26 квітня 2024 15:51
26 квітня 2024 15:14
26 квітня 2024 13:57
26 квітня 2024 12:16