Яким був 2022 рік кожен з нас знає…11 місяців лютого. Ми всі разом боролися за нашу з вами перемогу, однак продовжували жити і працювати. Багато змінилось у житті кожного з нас, все стало інакшим. Але ми зберегли єдиність — український народ, Президент та вся влада, ЗСУ та Сили оборони, волонтери та підприємці, які платять податки. Єдині ми не лише в Україні, а й у всьому світі. Наші партнери разом з нами проходять шлях до перемоги.

Президент України Володимир Зеленський — це справжній лідер, якого так довго чекала Україна. Весь світ зустрічає нашого Президента стоячи з оплесками, віддаючи шану в його особі мужності та героїзму українському народові.

ЗСУ та Сили оборони — воїни, які героїчно протистоять та дають відсіч «другій армії світу». Наша армія захищає українські кордони і незалежність, водночас захищаючи цінності демократичного світу. Весь світ захоплюється тим, на що здатні наші захисники і захисниці. А ми безмежно пишаємося всіма подвигами та шануємо пам’ять кожного, хто загинув у цій страшній війні.

Волонтери показали, що нічого неможливого немає. Можливо, є якась магія, що допомагає знаходити все, що потрібно на фронті і в тилу. А можливо ця магія — в гарячих серцях наших волонтерів.

Українські дипломати на чолі з Президентом Володимиром Зеленським, Керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком та Міністром закордонних справ Дмитром Кулебою на своєму фронті активно працювали з партнерами, доносили правду та говорили про наші потреби. Нас слухали, нас чули. Це постійна безперервна робота на міжнародній арені, де про Україну говорили та знали завжди — про наші події та боротьбу з агресором.

Міжнародні партнери — наші справжні побратими і посестри, що разом з нами йдуть до дати бажаної перемоги. Без зброї, економічної, гуманітарної та політичної підтримки партнерів нам було б в рази важче впоратись. Весь світ з нами, а ми з усім світом за мир, за правду, за справедливість.

Свій внесок у перемогу робить і Верховна Рада України, з 7 ранку 24 лютого, працюючи у режимі безперервного засідання. Для допомоги армії, ухвалення важливих законопроєктів на шляху до ЄС. Для парламентської дипломатії і перетворення рф на країну-вигнанця у всіх світових спільнотах. За цей рік, ми об’єдналися і стали єдиним потужним механізмом, який дав важливі результати. І будемо продовжувати цей курс у 2023 році. Дякую колегам по Президії Руслану Стефанчуку та Олені Кондратюк, дякую кожному і кожній з народних депутатів України, які не зрадили присязі в цьому році, дякую Апарату Верховної Ради України на чолі з Вячеславом Штучним, що були надійною опорою нашої роботи.

Українські кольори майорять по всьому світу, як символ незламності та сміливості.

Українці стали прикладом для всього світу, символом непокори до агресії, прагнення для справедливості та свободи. Україна об’єднала світ, допомогла Європі відчути себе одною потужною командою.

Хотілося б побажати для всіх нас, щоб в українському небі знов курсували пасажирські літаки, а прокидалися ми від шуму будильників, а не сповіщень про повітряну тривогу, щоб всі, хто далеко, — повернулися додому. А кожен, хто боронить нашу землю, живими і здоровими повернулись до своїх родин.

Давайте всі разом будем продовжувати наближувати такий жаданий День Перемоги!

Вічна пам’ять усім, хто загинув у війні за незалежність.

Вічна слава українському народові.

Слава Україні!

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Топ-новина”

24 квітня 2024 14:54
23 квітня 2024 18:12
18 квітня 2024 10:12
17 квітня 2024 19:05
17 квітня 2024 18:51
17 квітня 2024 17:23
17 квітня 2024 11:54
16 квітня 2024 20:18
16 квітня 2024 18:50
16 квітня 2024 17:31